Sveriges största loppis

Loppmarknad, eller som man oftast säger – loppis, är en plats där man köper och säljer begagnade saker. Man kan hitta många olika typer av saker på en loppmarknad. Oftast är det mest mindre objekt såsom böcker, smink, kläder, CD-skivor och köksgrejer, men man kan också hitta möbler till bra pris.

Olika typer av loppis

Namnet loppmarknad sägs komma från att kläderna som bytte ägare under de första loppmarknaderna på ett otrevligt sätt påstods innehålla ohyra och loppor. Idag är det mer populärt med loppis, vilket gjort att det idag finns olika former. Det finns exempelvis loppisar med flera säljare som hyr sin plats, en butik som fungerar som loppis eller på en privat plats.

Sveriges största loppmarknad

En av Sveriges största loppmarknader är Megaloppisen som åker land och rike runt för att människor skall få köpa och sälja saker. Vill man inte vänta tills den kommer till stan kan man gå på bakluckeloppis, vilket är väldigt kul. Det är en av de största och populäraste formerna av loppisar i Sverige.

Sälj dina begagnade saker

Har du en massa saker som ligger och dammar därhemma? Plocka ihop allt och hyr ett bord på en loppmarknad. Samtidigt som du tjänar en slant bryr du dig även om miljön. Det finns många loppisar över hela Sverige. Besök gärna en i din närhet så det blir enklare att frakta både saker du skall sälja och de saker du kommer köpa.