Bakluckeloppis i Stockholm

Att spendera några timmar på en bakluckeloppis kan vara till nytta för din plånbok oavsett om du står som säljare eller köpare. Som köpare kan du hitta genuina fynd bland gammalt och nytt, eller så kan du köpa något som du verkligen behöver till en billigare peng. Som säljare har du världens chans att rensa ur förråden och bli av med sådant du inte längre behöver. Du kommer inte bara tjäna extra pengar för saker som tidigare bara samlat damm, du kommer också hjälpa miljön på traven.

Bästa tipsen för att sälja på bakluckeloppis

Här följer en del tips att förhålla sig till som säljare på en bakluckeloppis i Stockholm. Se först och främst till att allt du ska sälja är helt, rent och välfungerande – ingen kommer vilja köpa något som känns ofräscht. Ta med ett uppfällbart bord där du snyggt kan lägga upp saker, en klädhäst är även att rekommendera om du har kläder du vill visa upp på ett sjysst sätt. En klädrullare kan vara bra att ta med sig, så att du kan få sakerna i bästa skick på plats.

Tänk på vilken säsong det är och vad folk kan behöva nu. Att försöka sälja säsongsbetonade saker kan fungera ibland, men det kan vara bättre att spara dem till nästa loppis. Tänk också på att många idag inte kommer vilja köpa DVD-filmer, VHS-filmer, pocketböcker eller liknande, då många idag använder surfplattor till detta ändamål, därför kan det vara bättre att fylla bilen med andra grejer som du kan få sålda istället.

Bästa tipsen för att handla på bakluckeloppis

När du handlar på en bakluckeloppis finns det en del tips och trick att ha med sig i bakhuvudet. Först och främst är det bra att tänka på att ha kontanter till hands, och se till att ha växlat till mindre valörer då det ofta är ont om växel. Dock är det mer och mer vanligt att folk betalar med Swish på loppisar, men det kan vara bra att även ha kontanta medel till hands.

Vrid och vänd, känn och kläm på grejerna ordentligt. Finns det några stämplar? Känner du igen mönstret från tidigare? Kanske du kan göra ett riktigt fynd för ett pangpris. Det är också lätt att handla på sig alldeles för mycket på en loppis, vilket såklart är en stor del av charmen. Om du köper kläder så se till att prova det du ska köpa ordentligt så att det passar. Se också till att du inte köper på dig trasiga saker som du sedan inte kommer att använda.

På bakluckeloppis är det lätt att göra bra klipp!

Var hittar jag bakluckeloppis i Stockholm?

I Stockholmsområdet finns de flesta stora bakluckeloppisar en bit utanför tullarna. Sveriges största bakluckeloppis finner du i Täby, några mil norr om Stockholm. Loppisen arrangeras varje lördag och söndag under hela vår- och sommarhalvåret, och du behöver inte förboka någon plats som säljare. En ytterligare fördel med denna bakluckeloppis är att du kan hyra bord, klädställningar och galgar för en billig peng, så att du enkelt kan visa upp det du vill sälja på ett fint sätt.