Bakluckeloppis i Helsingborg

Loppis är något som alltid är roligt. Man fyndar kanske något man saknat utan att veta om det och man har möjlighet att låta någon annan få nytta av saker man själv inte längre använder. Bakluckeloppis innebär att man säljer direkt från sin baklucka, i stället för att stå vid ett bord. Givetvis kan man fälla upp ett bord, kanske en strykbräda eller varför inte lägga ut en filt bakom bilen. Genom att ha bilen till hands finns det fler kreativa möjligheter att presentera sina varor, vilket ger charm åt loppisen.

Hur går det till?

På en bakluckeloppis i Helsingborg börjar du med att köra in med din bil till en plats. Där öppnar du sedan upp bakluckan och, om du vill, sätter upp ett bord bakom bilen för att presentera dina saker på. Tänk på att en del loppisentusiaster dyker upp tidigt, kanske redan när du håller på att plocka fram dina saker och tittar nyfiket runt. Du bestämmer själv när du vill börja sälja. I denna stad kan du t.ex. besöka Maltes bakluckeloppis på Östra sandgatan eller varför inte ta en sväng förbi den kända Helsingborgs bakluckeloppis på Bryggare gatan. Här samlas vana loppisfantaster till människor som enbart vill se sig runt eller söker ett tidsfördriv.

Fördelen med att använda sig av ett bord av enklare slag är att du snabbt kan låta kunderna se vad du erbjuder. På detta sätt är det lättare att få till en bra försäljning och med små lappar kan du enkelt märka dina saker med pris. Genom att göra det så tydligt som möjligt förhindrar du att människor behöver stå och leta bland sakerna och det är även lättare att på håll se om det du erbjuder är av intresse.

Varför sälja på bakluckeloppis?

Den största nyttan överhuvudtaget med loppis är att saker får nya hem och blir återanvända. Det är miljövänligt och det sänker dessutom dina kostnader jämfört med om du skulle gå ut i butik och köpa en likvärdig produkt. Det roliga med loppis är också att du kan hitta saker från hela världen, från kläder till möbler till verktyg och allt möjligt som finns där emellan. Det är också ett socialt och roligt sätt att sälja på.

Idag slängs alldeles för mycket kläder och artiklar som fortfarande är i mycket gott skick. Människor tröttnar snabbt på inredningen i hemmet eller klädstilen, vilket gör att sakerna gärna hamnar i papperskorgen och nya inhandlas. Genom att sälja på loppis ser du inte bara till att tjäna pengar på sakerna du inte längre använder, utan du kan också hjälpa andra människor eller miljön på ett mycket positivt sätt. Har du mycket saker att sälja så glöm inte att ta med dig en stol att sitta på. Dagen kan bli lång och det kan ta tid innan man känner sig nöjd med sin försäljning.

Porslin syns gärna till på loppisar

Fynda nytt och sälj gammalt

Det går inte att sticka under stol med att det finns många fördelar med att bekanta sig med loppisar, oavsett om du väljer en loppis där det enbart är bord utslagna eller om du vill satsa på en spännande bakluckeloppis. Här har du chansen att sälja gamla saker du inte använder, men har också chansen att hitta riktiga fynd. För att göra försäljningen så bekväm som möjligt bör du förbereda med prislappar på varorna och gärna ha med dig en stol att sitta på.